Website Eds.Vlaanderen bestaat 1 jaar

12 apr, 2024

Website Eds.Vlaanderen bestaat 1 jaar

Onze website bestaat precies 1 jaar. Op 12 april 2023 werd deze nieuwe informatiebron voor hEDS en HSD beschikbaar. U vindt er een overzicht van de medische kennis over deze bindweefselaandoeningen in Vlaanderen. Door de sterke verbanden met de websites van The Ehlers Danlos Society en de Nederlandse Vereniging voor Ehlers-Danlos-patiënten is ook de mondiale wetenschappelijke kennis op een muisklik beschikbaar.

Sindsdien hebben we meer dan 6.200 unieke bezoekers mogen verwelkomen. We kunnen echt wel spreken van een groot succes, om op een zo korte periode duizenden zorgverleners noties te hebben bijgebracht over hEDS en HSD. Via verdiepende opleidingen zoals het voorbije congres in samenwerking met het UZ Gent en opleidingen voor kinesisten in samenwerking met de BodyMind Academy werken we verder aan het verhogen van de medische en therapeutische awareness van hEDS en HSD. Samen met al onze partners en verbonden in een sterk netwerk